divendres, 24 d’abril del 2009

El castell del monstre
Hi havia una vegada… un poble molt llunyà anomenat Bélgica on vivien un cantant de rock, una policia de cavalleria i el conill d’Alicia en el País de les Meravelles. Hi vivien en un castell on feia 50 segles vivia un monstre. I un dia estaven veient la televisió. Van posar canal nou:
-En un castell molt vell, segons diu una llegenda, un monstre està soterrat baix de terra... i si xafes un rejol secret... el monstre ix i es menja a totes les persones...

Un dia s'alçava el cantant de rock i va xafar el rejol secret i va sentir:guuuuuuuuuuuaaaaaaaaa!
I deseguida va llevar el peu i se´n va anar molt traquil passejant cap a la cuina a fer-se una truïta en formatge i en Ketchup.

Després es va alçar el conill d'Alicia en el País de les meravelles i deia:
-Que arribe tard, que arribe tard per a esmorsar perquè me'n vaig a una classe de ballet!
Va xafar el rejol secret i va sentir:
-Guuuuuuuuuuuuuuuuuuguuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa!
Es va parar i se'n va anar tranquil a esmorçar.

Després, es va alçar la policia de cavalleria i de seguida va pujar al cavall, va xafar el rejol i va sentir:
-Guuuuuuuuuuuuuuuuuuguuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa!
I se'n va anar tranquil.la a esmorçar.

Estaven en la cuina i es van mirar els tres a la cara i es van preguntar:
-Vosaltres heu sentit un soroll al corredor?
I van respondre:
-Sí.

Aleshores, van anar els tres a veure-ho i van xafar el rejol durant un minut i va eixir un monstre per un ataüt i sols hi havia dos claus per a desenganxar els cables. Eixa clau estava en Bèlgica, en casa d'Alex Ferri Tomàs, en el carrer del Barret 3. I es van comprar un Mercedes i se'n van anar a 500 per hora a Bèlgida, però el monstre els seguia. I quan van arribar a Bèlgica van tocar el timbre de la casa d'Àlex. Va obrir la porta i se'n van anar al soterrani a per la clau. I el monstre estava arribant a Bèlgica. Però Alex encara no sabia que baix de sa casa hi havia un monstre. I si agafaves la clau i no deies unes paraules magiques eixia un monstre que trencava tot el poble i es menjava a les persones i Àlex no s'enrecordava de les paraules màgiques, però estaven apuntades en un sobre dins de les rejoles. El conill d'Alicia en el País de les meravelles estava mirant per la pared dreta, Àlex per l'esquerra, la policia de cavalleria per dalt i el cantant de rock per baix. Àlex va tocar una rejola, i es va obrir una porta, van entrar i el camí per on es va convertir en un tobogan que els va enviar a una depuradora d'aigua bruta que gastava el monstre per a dutxar-se i per a fer les seues necessitats monstruoses. Feia una pudor impressionant, però... Àlex, el conill d'Alicia en el País de les meravelles, el cantant de rock i la policia de cavalleria encara que feia pudor aguantaven i la depuradora els va portar a una mansió a Barcelona i van agafar un Ferrari i van vindre molt depressa cap a Bègica. Van entrar per el mateix lloc, per on havien caigut a la depuradora i quan van arribar al tobogan se'n van anar per un cami secret, que era molt estret i si caien hi havia foc i es moririen. Àlex es va parar i va resar el Pare nostre per si de cas caiguera al foc. I van arribar al lloc on estava la clau i van recitar dos refranys:

En Abril cada
gota val per 1000.
En cau una i
en conten mil.

I el altre era:
A la primavera la
la sang s'altera.

I la clau es va es va alçar del coixí que estava damunt d'una pedra. I se'n va anar cap al monstre que havia arribat en eixe moment a Bèlgica.

I conte contat, conte acabat i l'últim que s'alce té el cul foradat!!!

Àlex, 4t de Primària, Bèlgida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada